Klamilan Parturi-Kampaamo

Klamilan Parturi-Kampaamo sijaitsee Klamilan kylän keskustassa, Salen liikerakennuksessa. Yrityksen perusti parturi-kampaaja Anna-Maria Vuohelainen huhtikuun alussa 2018. Liike on tällä hetkellä avoinna sopimuksen mukaan, myös kotikäynnnit on mahdollisia.

Ajatus Anna-Marialle parturi-kampaamon perustamisesta Klamilaan tuli tyhjillään olleesta liiketilasta, joka oli jo aiemminkin toiminut kampaamona, jossa hän itsekin oli asioinut. Mielessä olivat kylän ikäihmiset , joiden olisi haasteellista lähteä kauemmas parturiin ja muutenkin tunne, että parturi-kampaajalle olisi kylällä kysyntää. Taiteellinen ja luova Anna-Maria , joka oli jo 14 vuotiaasta asti harrastanut kampausten tekoa ja parturointia, päätti lähteä opiskelemaan alaa. Maaliskuussa 2018 hän valmistui parturi-kampaajaksi yksityiskoulusta.

Kyläläiset ottivat lämöllä vastaan uuden yrittäjän joka kuvastaa hyvin sitä, että tarvetta parturi-kampaajalle kylässä tosiaan oli. Monista onkin jo tullut tyytyväisiä kanta-asiakkaita , jotka tulevat parturi-kampaamoon kerta toisensa jälkeen hemmoteltavaksi ja samalla jutustelemaan. Kesällä myös moni mökkiläinen kävi päivittämässä hiustyyliään Anna-Marian taitavissa käsissä.

Klamilan Parturi-Kampaamosta saa hiusten leikkausten, värjäysten, permanenttien ja kampausten lisäksi myös kulmakarvojen ja parran muotoilua. Anna-Maria toivoo että tulevisuudessakin asiakkaita riittää jotta hän pystyisi jatkamaan työtään jossa niin viihtyy. Hänellä on myös suunitelmissa kouluttautua lisää työn ohessa.

KLAMILAN PARTURI-KAMPAAMO ON LOPETTANUT TOIMINTANSA. Anna-Maria avaa uuden parturi- kampaamon Virojoelle kesän 2019 aikana. Puhelinnumero 046 6324 969 säilyy edelleen samana.

Klamilan Parturi-Kampaamo

Vastaa

Your email address will not be published.

*

code