Haka-osasto

Haka-osasto toimii Häppilän, Kattilaisten ja Rikon kylien alueella. Olemme Virolahden Sampo ry:n alaosasto mutta Hakan toiminta on täysin itsenäistä. Pieni johtokunta ja kourallinen talkooväkeä järjestää urheilukilpailuja ja -tapahtumia kyläläisille. Tavoitteena on kerätä lapsia ja aikuisia yhteen, tarjota elämyksiä urheilun parissa ja elävöittää kylätoimintaa. Potentiaalisia urheilijalupauksia kasvaa näilläkin kulmilla, jatkaen aiempien sukupolvien viitoittamaa tietä matkalla menestykseen. 

Lasten jalkapallokerho Häppilän kentällä kesällä 2012

Lasten jalkapallokerho Häppilän kentällä kesällä 2012

Eihän kukaan voi unohtaa siirtolaisena kylään muuttanutta Väinö Koskelaa ja Hänen saavutuksiaan; EM-pronssi 10 000m juoksusta 1950 Brysselissä, Olympialaisedustus 1948 ja 1952, SM-kultaa 5 000m juoksussa 1948 sekä muita SM-mitaleita 9kpl.

Haka-osasto ylläpitää talvisin hiihtäjille yli 20km mittaista latuverkostoa ja Häppilän kentällä luistelukenttää. Kesäisin kentällä voi harrastaa palloilulajeja jalkapallosta ja pesäpallosta lentopalloon, sekä monia yleisurheilulajeja. Myös mini-golfille on ratansa. Vuonna 2012 talkooväki rakensi kentälle EU-maaseuturahalla ja karkki- ja kirpputorimyyntituloilla hienon leikkikentän. Perinteeksi on muodostunut lasten Uuden Vuoden vastaanotto ilotulituksineen ja makkaranpaistoineen Häppilän kentällä.

Hakan leikkikenttä

Hakan leikkikenttä

 

YHTEYSTIEDOT

Puheenjohtaja Simo Piispa, jellona75@hotmail.com
Sihteeri Marjo Piispa, piispatar@hotmail.com

 

Vastaa

Your email address will not be published.