Kahvilla ja ostoksilla Basaarissa

Klamilan kirkon tienviitassa roikkuva kahvipannu kutsuu ohikulkijaa poikkeamaan kahville, tutustumaan kirkkoon ja kirpputoriostoksille Basaariin. Näillä helteillä olikin mukava piipahtaa viileässä kirkossa nauttimassa raikasta mehua ja tuoreita munkkeja. Ja tarttui mukaan muutama ostoskin Basaarin puolelta.

Asiakkaita saapui heti ovien auettua yhdentoista maissa ja iloinen puheensorina ja lämminhenkinen tunnelma täytti hetkessä kahvilan. Asiakkaita tulee niin läheltä kuin kaukaa, ulkomailtakin asti. Toiset tulevat ostoksille , toiset tuovat tavaraa myytäväksi. Paljon on mökkiläisiä jotka tulevat tekemään kirpputorilöytöjä ja paikallisia jotka tulevat vaihtamaan kuulumisia kahvikupin ääreen. On turisteja jotka retkeilevät ja kiertelevät tiekirkkoja, veneilijöitä satamasta, moottoripyöräilijöitä. Kaikki otetaan lämmöllä vastaan.

Kirpputoripöydät ovat täynnä paljon kauniita astioita niin juhlavampiin kattauksiin kuin arkikäyttöön ja erilaisia kodin tavaroita ja tekstiilejä. Olipa tänä kesänä ollut mikrokin myynnissä, mutta se oli löytänyt uuden kodin saman tien. Lapsille löytyy leluja ja pelejä. Ja kuten kirpputorin henkeen kuuluu niin täälläkin hinnat ovat hyvin maltillisia ja sopivat jokaisen kukkarolle.

Kahvion ja Basaarin tuotto menee Klamilan Kirkon Tuki ry:n kautta Klamilan kirkon lämmityskuluihin ja pieniin kunnostuksiin. Kaikki tämä toteutetaan talkoin lähes 30 talkoolaisen voimin. Vielä on pari päivää aikaa käydä kahvilla ja ostoksilla !!

 

Pöytä katettu kahvion asiakkaita varten.

Kuva 3 / 3

 

 

Vastaa

Your email address will not be published.