Lyhyesti yhdistyksestä

Kattilaisten palokunnantalon kannatusyhdistys eli leikkimielisesti lyhennettynä KaPaKKa 😉 on perustettu jo toimintansa lopettaneen  Wirolahden pitäjän Kattilaisten kylän wapaaehtoisen palokunnan tilalle. Yhdistyksen tarkoituksena on vaalia kylämme vanhaa, rapistumaan päässyttä  palokunnantaloa ja aikeenamme on remontoida talo käyttökuntoon.
Projeksti aloitettiin kesällä 2012 purkamalla insuliittilevyt salin seinistä ja purkamalla salin katto, joka oli saanut kosteusvaurioita. Lähes kaikki ikkunalasit oli särjetty, joten ikkunat levytettiin. Kesällä 2013 tiivistimme peltikaton saumat, ettei katto enää vuoda niistä.  Aloitimme salin ikkunanpokien kunnostamisen. Aluksi pokat irrotettiin, hiottiin ja maalattiin kahdesti. Syksyllä ikkunat lasitettiin ja kitattiin. Lokakuun alussa saimme salin ikkunat paikoilleen ja nyt jo talo näyttää paljon paremmalta. Ikkunoiden kunnostamiseen meni 13 iltaa. Talkoissa oli keskimäärin 8-10 henkeä. Ensi kesänä vuorossa on muiden huoneiden ikkunat ja ulkoseinien maalaus.
Kesän aikana keräsimme rahaa metalliromun keräyksellä, iltatorikahvituksella ja keittämällä lohikeittoa Silakkamarkkinoille.

Vastaa

Your email address will not be published.