Pääsiäiskahvitus ja arpajaiset Kylätupa Ronkulissa 17.4.2019

Jo useana vuonna järjestetyt, perinteeksikin muodostuneet pääsiäiskahvitus sekä arpajaiset keräsivät mukavasti väkeä pitkin päivää Kylätupa Ronkuliin. Ensimmäiset vieraat saapuivat jo heti ovien auettua kahvin houkutteleman tuoksun siivitteleminä ja pian kahvipöydän äärestä kuuluikin mukavaa puheensorinaa.

Vieraita tuli niin omasta kylästa kuin naapuripitäjästäkin ja kuulumisia oli mukava vaihtaa kahvikupposen ja Ripatin herkkullisen rahkapiirakan kera, myös gluteenitonta/maidotonta Mikin leipomaa kääretorttua oli tarjolla. Paljon muisteltiin menneitä, mutta toisaalta jaettiin sisustusideoita, haasteltiin remonteista ja nousipa esille myös ketoosidieetti. Toisin sanoen päivän mittaan käytiin paljon hyvin toisistaan poikkeavia mielenkiintoisia keskusteluja ja mikä sen mukavampi tapa onkaan aikaa viettää.

Kahvittelun ja jutustelun lomassa ostettiin paljon arpoja, olivathan arpajaisvoitot varsin houkuttelevia. Käsityöläiset olivat lahjoittaneet omia tuotteitaan arpajaisvoitoiksi joita täydennettiin mm. erilaisilla pääsiäisaiheisilla herkuilla ja käyttötavaroilla. Arpajaisista saaduilla tuotoilla tuetaan Kylätupa Ronkulin toimintaa ja mahdollisuutta järjestää jatkossakin mukavia tapahtumia, kuten pääsiäiskahvituksia.

Vilkas päivä huipentui arpajaisiin ja onnelliset voittajat saivat palkintonsa. Näistä iloisista tunnelmista on mukava siirtyä pääsiäisen viettoon ja Klamilan Seutu ry toivottaakin kaikille oikein mukavaa pääsiäisen aikaa!

Kahvittelun lomassa käytiin paljon mukavia keskusteluja.

Kuva 2 / 6

Vastaa

Your email address will not be published.