Pyölintalolla (3.-4. -luokka)

Pyölintalo

Pyölintalo on Klamilassa. Se on iso valkoinen rakennus Museotien varrella. Sen takana on metsää.

Siellä on järjestetty kerhoja ja paljon muita juttuja. Olen käynyt pyölintalolla 4H-kerhoa ja Jupelikerhoa. Siellä voi leikkiä vaikka kirkonrottaa, piilosta ja paljon muuta. Kerran siellä on järjestetty jopa yhteissynttäreitä. Pidän Pyölintalosta, koska se näyttää kivalta ja vanhalta. Se on hyvä ja toimiva kerhopaikka. Sen takana on paljon rojua ja toimivia autoja.

Pyölintalon sisällä on kerhotila, keittiö ja eteinen. Keittiössä voi tehdä ruokaa ja siellä on paljon lautapelejä. Talon alla on ehkä myös yksi huone.

Senni Nurkka-Jussina.

Senni Nurkka-Jussina.

Pyölintalo on kiva paikka kerhoille ja muille leikeille. Pyölintalo on kiva paikka.                                                                                                         Senni A. 4lk

 

Koko porukka PyölintalollaOltiin Pyölintalolla. Otettiin kuvia ja pidettiin hauskaa. Kierettiin koko talon ympäri. Se oli hauskaa Siellä oli Johannes, Onni N, Mira, Senni, Rasmus, Eveliina, ja Sini.

Meillä oli mukavaa!

Meillä oli mukavaa!

Sini 4lk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oltiin Pyölintalolla 4-luokkalaisten kanssa. Pojat pelleili koko ajan Heille piti pitää kuria.

Koko ajan me keksittiin ideoita. Me otettiin kuvia ja pidettiin vähän hauskaa. 4-luokkalaisten opettajan kanssa otettiin kivoja kuvia.

Mukava porukka!

Mukava porukka!

Oli aika pitkä kävelymatka, mutta silti me vaan jatkettiin ja jatkettettiin. Meillä oli hauskaa. Kun me tultiin takaisin koululle, jatkui tylsä

koulupäivä.

Eveliina P. 3lk

 

 

 

 

 

 

 

 

Pyölintalolla pidetään kerhoja ja partioita.

Olen käynyt 4h- kerhossa siellä ja kavereiden synttäreillä. Pyölintalo on kiva paikka ja siellä on aina hauskaa. Kävin siellä, kun olin 3 -vuotias ensimmäistä kertaa. Käyn siellä aika usein. Siellä on liikuntasali ja keittiö ja muuta tilaa. Siellä on kiva piha. Siellä on kaikennäköistä. Siellä on tosi kivaa.

Mira H. 3lk

 

 

Pyölintalo

1 kommentti

  1. Pyölintalo on sympaattinen paikka. Mikähän lienee sen kohtalo tulevaisuudessa?

Vastaa

Your email address will not be published.