Sataman Kioski

Sataman Kioski Klamilan kalasatamassa palveli jälleen koko kesän niin vierasvenelaiturissa vierailevia veneilijöitä kuin maateitse tulevia matkalaisia,  sekä tietysti kyläläisiä. Kahvia, pullaa, jätskiä ja limua oli tarjolla viikon jokainen päivä.
Tänä kesänä Kioskissa asiakkaita palveli Emilia Peltoheimo reippaalla ja iloisella asenteella. Emilian työtehtäviin kuului asiakaspalvelun lisäksi kahvin keitto, siivous sekä myös veneilijöiden sauna- ja suihkutilojen yleisen siisteyden ylläpito. Nuori nainen vakuutti että kaiken ehtii kyllä tehdä hyvin yhden työpäivän aikana. Kesätyöpaikka kioskissa oli Emilialle mieluisa, iltapäivä painotteiset työajat sopivat urheilevan nuoren aikatauluun ja palkka oli hyvä lisä opiskelijabudjettiin.
Asiakkaita riitti mukavasti joka päivälle, kauniina aurinkoisena kesäpäivänä terassi täyttyi kahvittelijoista, mutta kyllä janoisimmat löysivät perille myös hieman sateisenpanakin päivänä. Väkeä kävi ympäri Suomea mm. Raumalta purjehtien, unohtamatta kansainvälisiä vierailijoita. Kaukaisin vene Klamilaan purjehti Saksasta.
Maateitse tulleita vierailijoita kiinnosti kahvin lisäksi myös satamassa sijaitsevat muistomerkit.
Upeat maisemat, ystävällinen palvelu ja tuore kahvi, toisin sanoen Sataman Kioski on täydellinen paikka käydä nauttimassa iltapäiväkahvit!

Kioskilta on upea maisema merelle.

Kuva 7 / 7

Vastaa

Your email address will not be published.